skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
1 paket hazır pasta tabanı
1 paket krem şanti
2 muz
1,5 su bardağı burçak
1 çay bardağı ceviz
1 su bardağı kadar draje çikolata
Islatmak için yarım su bardağı kaynar suya 2 tatlı kaşığı şeker
Üzeri için:
1 paket 80 gr. çikolata
Yarım paket süt kreması(100 ml)
Pudra şekeri
Yapımı:
Pandispanyanın alt katını servis tabağına koyup diğer katını 8 eşit parçaya ayırın.
Pandispanyaların iç kısımlarını bir kaşıkla şekerli suyla ıslatın.
Krem şantiyi arkasındaki hazırlama şekline göre hazırlayın. İçine doğranmış muzları, burçak bisküviyi, draje çikolataları ve fındığı katıp karıştırın.
Pandispanyanın üzerine iç harcı koyup kenarlarını kestiğiniz pandispanyalarla kapatın.
Bir cezveye kremayı döküp çikolatayı parçalayıp içine atın. Çikolata eriyince ocaktan alın.
Pastanın üzerine pudra şekeri serpin ve fotoğraftaki gibi iç kısmın üzerine erittiğiniz çikolatayı dökün.
Afiyet olsun ❤
EMİNE MUTFAKTA COPYRIGHT©2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN
0 yorum:
Yorum Gönder